Януковичу в Москві не дали слова

Вівторок, 18 грудня 2007, 09:21

Прем'єр-міністр України Віктор Янукович на з'їзді правлячої російської партії "Єдина Росія" мав виступити з промовою, однак слова йому не дали.

Про це пише газета "Дело".

За даними прес-служби Партії регіонів, Янукович полетів на з'їзд як лідер парії, а не керівник уряду.

Партія оплатила йому чартерний переліт, однак його вартість у прес-службі розголошувати не стали.

Янукович не виступав на з'їзді і привітав Дмитра Медвєдєва з висуванням на посаду президента Росії особисто. "Але членам пропутінської партії було не до Віктора Януковича", - зазначає видання.

Депутат "Єдиної Росії" Костянтин Затулін пояснив "Делу", що партійний з'їзд мав характер робочих зборів і не передбачав виступів закордонних гостей.

До слова, український прем'єр був єдиним високопоставленим гостем на з'їзді, крім нього там був присутній лише прем'єр-міністр Сербії Воїслав Коштуніца.

Утім, Янукович, що прибув на з'їзд у ранзі голови Партії регіонів, а не в.о. прем'єра, усе-таки скористався наданою йому можливістю і зустрівся з головою уряду Росії Віктором Зубковим та з головою Держдуми РФ Борисом Гризловим.

Проте уже увечері він вилетів у Київ для участі в пленарному засіданні Верховної Ради у вівторок, коли будуть голосувати по кандидатурі нового прем'єр-міністра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування