Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Плющ не проти, щоб його виставили з "НУ-НС" – менше буде їздити

Вівторок, 18 грудня 2007, 15:57

Член фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Іван Плющ проголосував за затвердження Кабінету міністрів Юлії Тимошенко для того, щоб країна взагалі не залишилася без уряду.

Про це він сказав, відповідаючи на питання журналістів.

"Сьогодні є Верховна Рада і якщо не буде уряду, то це, як казав один наш депутат, "буде анонс", а я кажу, це був би нонсенс", - пояснив Плющ, нагадавши перед цим, що уряд Віктора Януковича вже пішов у відставку.

На уточнення, чи в такому разі він проголосував би за будь-який запропонований уряд, депутат заявив, що "за будь-який не проголосував би".

"Я проголосував за уряд, більшість з членів якого я знаю і їм довіряю", - пояснив Плющ.

На питання, чому в такому разі він не довіряв Тимошенко, яка запропонувала цей уряд, депутат сказав, що розбіжність його думок з Тимошенко була принциповою.

"Юлія Володимирівна думає, що Україну можна збудувати потужну і багату половиною України, а я вважаю, що цього зробити неможливо або дуже важко", - пояснив він.

Коментуючи своє ставлення до уряду, Плющ заявив, що не передумав і не поставить під коаліційною угодою свій підпис, а уряд підтримав, бо "його формувала не коаліція, а Верховна Рада".

За словами Плюща, він не боїться виключення із фракції "НУ-НС". "Якщо мене виключать з фракції, мені буде значно легше", - заявив він.

"По-перше, не треба їздити то рано, то ввечері і при тому безпідставні такі поїздки. По-друге, мені ніхто не буде вказувати, як голосувати", - пояснив депутат.

При цьому Плющ додав, що зараз фракція по кожному голосуванню приймає обов'язкове рішення, а він "особисто дивиться, яке підтримувати, а яке - ні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування