Тимошенко дала час Януковичу забрати свої речі

Вівторок, 18 грудня 2007, 16:42

Новообраний кабінет міністрів зайде до будинку уряду вже в середу.

У вівторок, урядова нарада буде проведена в будівлі парламенту, повідомила прем’єр Юлія Тимошенко.

"Ми зайдемо у будинок уряду вже завтра зранку. Сьогодні хай попередній уряд завершить всі свої справи. Ми сьогодні в уряд заходити не будемо", - сказала вона.

"Але сьогодні через годину ми проведемо першу урядову нараду... поки що в приміщенні Верховної Ради. На ній будуть всі міністри", - сказала вона.

Тимошенко також повідомила, що першочерговим питанням є підготовка нового проекту бюджету на 2008 рік.

"В країні немає бюджету. В країні немає енергетичного балансу. Тому перші наші кроки будуть спрямовані на те, щоб за лічені дні виявити фінансові ресурси країни, які знаходяться зараз на поверхні, які ми можемо задіяти сьогодні, відкоригувати бюджет і найближчими днями подати до Верховної ради новий проект бюджету", - сказала Тимошенко.

Вона також додала, що також буде започатковано системну роботу над змінами до бюджету.

"Тому, що те, що ми зараз приймемо за два тижні, це безумовно буде недосконалий бюджет, він не може бути таким, як би ми хотіли бачити", - сказала вона.

Тимошенко також пообіцяла втілити в життя свої обіцянки.

"Можливо, нелегку спадщину ми отримали. Можливо, за три хвилини ми не зможемо втілити в життя все, що хотілось би втілити ще 10 років тому, але ви мусите бути впевнені, що ми віддані справі, що не дамо нікому зловживати посадами, що не допустимо, щоб політика використовувалась задля наживи", - сказала вона.

"Ми будемо крок за кроком проводити стратегічні реформи, які були закладені в програмі "Український прорив", - додала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування