Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко взялися за тарифи

Середа, 19 грудня 2007, 08:00

У секретаріаті Верховної Ради у вівторок зареєстровано законопроект "Про внесення змін до закону "Про податок на додану вартість" щодо зменшення вартості комунальних послуг для населення.

Законопроект розроблений і поданий до парламенту депутатом Олександром Фельдманом (фракція БЮТ), повідомляє прес-служба депутата.

Зокрема, законопроектом передбачається скасування сплати ПДВ при оплаті комунальних послуг для населення.

На думку автора проекту, в умовах, коли піднімається ціна на енергоносії, що є базовою складовою вартості комунальних послуг, існує загроза підвищення рівня соціальної напруженості.

Зняття ж фінансового навантаження для населення при оплаті комунальних послуг у таких умовах можливе лише шляхом скасування 20%-ї ставки податку.

"Держава не повинна вирішувати свої проблеми, у тому числі і проблему подорожчання газу, за рахунок населення. Замість того, щоб доводити людей до крайньої бідності і розпачу, потрібно працювати над підвищенням якості їхнього життя. Зменшення вартості послуг ЖКГ на 20% - це той мінімум, що ми можемо зробити для народу і без збитку для держави, тому і з'явився відповідний проект закону", - вважає Фельдман.

Ухвалення даного законопроекту не спричинить внесення змін до інших законів України і не вимагає фінансових витрат з державного бюджету.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування