Комуністи видали план, як вони посадять поряд з Яценюком Богатирьову

Середа, 19 грудня 2007, 13:16

Кандидатура Раїси Богатирьової на посаду першого віце-спікера може бути висунута в разі провального голосування за кандидатуру комуніста Адама Мартинюка.

Існування подібної домовленості підтвердив лідер КПУ Симоненко, коментуючи заяву лідера фракції Партії регіонів Віктора Януковича щодо ймовірності висунення Богатирьової.

"Він (Янукович) висловив свою точку зору, виходячи з того, що у нас також обговорювалася проблема: якщо припустимо, відбудеться перший тур голосування, і він буде позитивним, то тоді наша кандидатура Адам Мартинюк займе цю посаду", - сказав він.

"Якщо за результатами голосування не набереться достатньої кількості голосів, то знову буде розглянута ця проблема стосовно того, яку кандидатуру ми далі будемо висувати", - додав Симоненко.

Раніше джерела "Української правди" в партії регіонів повідомляли, що станом на час проведення останньої погоджувальної ради існувала домовленість про те, що у разі провального голосування по Мартинюку, на посаду першого віце-спікера буде висунута Богатирьова.

Така домовленість, за словами співрозмовника, була погоджена з комуністами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News