Новачки від "НУ-НС" уже дали ЦВК усе, що потрібно

Четвер, 20 грудня 2007, 08:19

Усі документи, необхідні для реєстрації наступних кандидатів у народні депутати від блоку "НУ-НС", уже подані в Центральну виборчу комісію.

Про це заявив в ефірі "5 каналу" депутат від блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" Роман Зварич, повідомляє "proUA" із посиланням на "Українські новини".

"Я можу сказати, що всі документи вже є в ЦВК", - сказав він.

Зварич зазначив, що кожен кандидат у депутати має право подати документи в ЦВК заздалегідь – на випадок якщо буде необхідність визнати його обраним і зареєструвати.

Таким чином, зазначає політик, у Центвиборчкому не буде необхідності протягом 20 днів після визнання депутатів обраними очікувати подачі документів для реєстрації.

Крім того, Зварич прогнозує, що ЦВК може розглянути питання про реєстрації депутатів у понеділок, 24 грудня.

При цьому Зварич уточнив, що саме тоді спливає 6-денний термін, який відокремлює розгляд питання в ЦВК від ухвалення рішення парламентом про дострокове припинення повноважень депутатів.

Як відомо, 19 грудня парламент достроково припинив повноваження 14 депутатів у зв'язку з їхнім переходом на роботу в Кабінет міністрів.

Їхнє місце повинні зайняти наступні за ними у виборчих списках члени відповідних партій – БЮТ і "НУ-НС", яких перед складанням присяги повинна зареєструвати ЦВК.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування