Луценко переживає, що немає Шуфрича – і нікому шукати Цушка

Четвер, 20 грудня 2007, 09:52

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко обіцяє, що кадрових чисток у відомстві не буде, але кількість своїх заступників він скоротить.

Про це він заявив журналістам у четвер після церемонії покладання квітів до Меморіалу співробітникам МВС, які загинули при виконанні службових обов'язків, повідомляє УНІАН.

"Така кількість заступників недопустима, бути не може", - сказав Луценко. При цьому він зауважив, що будуть також і кадрові зміни.

"Тоді навіщо відбувалися дострокові вибори?", - поставив міністр риторичне питання, додавши, що цей процес не буде "чисткою", а це буде відновлення на посадах тих людей, які були звільнені з МВС за час керування відомством Василя Цушка.

Також Луценко запевнив, що "міліція не буде втручатися в партійне життя".

Водночас, він наголосив, що не збирається формувати свою команду за так званим "земляцьким принципом".

"Я не формую команди по земляцькому принципу. Ніколи не формував і не збираюся їх формувати", - заявив Луценко.

На питання, чи зустрічався він зі своїм попередником Цушком, міністр сказав: "З Цушком не зустрічався. На жаль, це велика біда: немає Шуфрича, немає кому шукати. Поки що його (Цушка) не можуть знайти, і в цьому є проблема".

Разом з тим, Луценко запевнив, що в будь-якому разі портрет його попередника на посаді керівника МВС висітиме у галереї міністрів серед усіх, хто обіймав цю посаду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News