Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий зізнався, що Черновецький уже 10 років заграє з бабусями

Четвер, 20 грудня 2007, 17:05

Блок Леоніда Черновецького в Київській міській раді спростовує обвинувачення Блоку Віталія Кличка в спробі підкупу виборців продуктовими пайками.

Про це журналістам сказав заступник мера Києва, секретар Київрада Олесь Довгий.

Він підкреслив, що надання подібної допомоги малозабезпеченим киянам від імені Черновецького проводиться протягом останніх 10 років незалежно від того, перебуває Черновецький при владі чи в опозиції, повідомляють Українські новини.

Довгий додав, що роздача продпайків городянам здійснюється не за рахунок міськбюджету, а за рахунок членів Блоку Черновецького, благодійних фондів і за рахунок особисто Черновецького.

Довгий вважає, що обвинувачення в підкупі виборців з боку Блоку Черновецького є провокацією, оскільки роздача продпайків жодним чином не пов'язана з можливим проведенням позачергових виборів мера Києва й Київради.

За даними Довгого, допомога малозабезпеченим від імені Черновецького роздається киянам два рази на рік, причому в процесі виборів ці акції не проводяться, тому що можуть трактуватися як підкуп виборців.

Раніше Блок Кличка в Київраді обвинуватив Блок Черновецького в спробі підкупу виборців продпайками.

Верховний Суд вимагає від Генеральної прокуратури матеріали в справі про підкуп мером Києва Леонідом Черновецьким виборців під час виборів мера Києва в 2006 році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування