Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Порошенка заявляють, що на нього здійснюють рейдерську атаку

Четвер, 20 грудня 2007, 17:49

Прес-служба заводу "Ленінська Кузня" заявляє, що позов на Кабінет міністрів від двох колишніх працівників заводу є частиною плану рейдерської атаки на підприємство.

Про це йдеться у повідомленні, поширеному прес-службою у четвер.

"Поширене сьогодні в ЗМІ повідомлення щодо намагання отримати фізичними особами мільйонних сум шляхом подачі позову проти уряду із залученням ВАТ "Заводу "Ленінська кузня" – є частиною плану рейдерської атаки на підприємство", - йдеться у повідомленні.

У документі також додається, що такі атаки, "як правило, починаються з абсолютно безпідставного за суттю позову".

"У даному випадку необґрунтованість вимог позивачів була підтверджена ухвалами судів 2004-2006 років", - зазначається в повідомлені.

"Галас, завдяки медіа-розкрутці абсурдного позову, має на меті одне - нанесення шкоди діловій репутації підприємства та утворення факторів для негативного формування іміджу керівництва заводу", - зазначає прес-служба.

Прес-служба наголошує, що ситуація є підтвердженням "необхідності негайного комплексного підходу до боротьби з рейдерством в Україні, яке несе загрозу вже не лише стабільності роботи багатотисячним колективам, а й інвестиційній привабливості нашої держави".

Це відбувається в умовах, коли "завод виходить на новий етап свого розвитку, коли в програмі підприємства пріоритетом є збільшення обсягів виробництва, покращення фінансових показників, що, відповідно, призведе до збільшення податкових надходжень до державного бюджету".

Експерти називають реальним власником заводу "Ленінська кузня" Петра Порошенка.

***

Зі свого боку представник екс-працівників заводу Миколи Андрощука та Надії Савицької Андрій Нечипоренко заявив, що жодного рейдерства у позові до Кабміну немає.

Він зазначив, що якщо "Ленінська кузня" виконає рішення Подільського райсуду Києва від 06.03.2000 та 20.04.2000 року, то "всі претензії до заводу та до уряду України будуть зняті".

Зокрема, суд постановив "зобов'язати ОАО завод "Ленінська кузня" надати… двокімнатну квартиру" Андрощуку та Савицькій. "Ці рішення ніхто не скасовував", - наголосив адвокат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...