ТИМОШЕНКО ПЕРЕВІРИТЬ КОЖЕН ЗАКУТОК – АМНІСТІЇ НЕ БУДЕ

Четвер, 20 грудня 2007, 19:46

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко оголошує про початок антикорупційної експертизи діяльності колишньої влади.

"Якщо у цьому місці, хтось із нечистих на руку бюрократів полегшено зітхнув, то він поспішив, бо це зовсім не означає, що ми проголошуємо амністію всім порушникам закону. Так не буде!", - запевнила вона в зверненні на каналі "Інтер".

"Буквально з першого дня роботи нового Кабміну ми розпочали українську антикорупційну експертизу, ревізію сумнівних операцій колишньої влади. Ми повинні чітко знати, що вони встигли накоїти. І я гарантую – ми перевіримо кожну витрачену копійку, кожен тендер, кожну ліцензію і кожен незаконний акт. Хай ніхто не сумнівається – за всі темні незаконні справи доведеться відповідати", - пообіцяла Тимошенко.

Вона також наголосила, що всі міністри й чиновники, які тепер прийшли до влади, також пройдуть антикорупційну експертизу.

"У нас не буде своїх недоторканних політиків та чиновників, яким начебто богом дано працювати поза конституцією та законом. До чиновників, призначених нашим урядом, ми відноситимемося значно вимогливіше та жорсткіше, ніж до колишніх", - заявила прем'єр.

Вона висловила сподівання, що в цьому контролі владі допоможе опозиція, яка буде забезпечена всіма необхідними повноваженнями.

"Хаосу в країні більше не буде, буде порядок", - запевнила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...