Тимошенко збирається забрати мільйони регіоналів?

Четвер, 20 грудня 2007, 20:34

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко упевнена, що тіньові гроші ніколи більше не будуть ключовим фактором української політики.

Про це вона заявила під час телезвернення на телеканалі "Інтер".

"За владу трималися міцно. Псували систему "Рада", виривали з рук депутатські картки, ламали комп’ютери та мікрофони. Однак сценарій нескінченного конфлікту та протистояння не пройшов. Бо є тільки одна політична сила і єдина політична партія, яка може жорстко і безумовно диктувати свою волю. Це Народ України. Іншим партіям це не дозволено", - заявила вона.

Тимошенко побажала політикам, щоб вони звикали до того, що буде не так, як хочуть вони, а так – як скаже народ.

"Я хочу, щоб ви позначили в календарі сьогоднішню дату. Це – той день, коли влада повертається обличчям до людей", - сказала вона.

"Ми розпочинаємо процес очищення країни і я зроблю все для того, щоб брудні, тіньові гроші ніколи більше не були ключовим фактором української політики, щоб народних депутатів не купували, як худобу на базарі, щоб більше ні в кого з політиків не свербіли руки легко заробити кілька десятків мільйонів доларів на зраді", - застерегла прем'єр.

"Окрім того, у тих людей, які платили по тридцять мільйонів доларів за зраду, більше цих тіньових мільйонів не буде", - попередила Тимошенко.

Вона запевнила, що найближчими днями буде скасовано депутатську недоторканість, пільги, а корумповані депутати будуть позбавлятися депутатства на партійних з’їздах, буде змінено керівництво правоохоронних та контролюючих органів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування