Прем'єр передала привіт Рудьковському, але плакати не буде

Четвер, 20 грудня 2007, 20:39

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко обіцяє не перекладати вину за невдачі свого уряду на плечі опонентів.

Про це вона заявила під час телезвернення на телеканалі "Інтер".

"Перекладати з себе відповідальність – це не державницька позиція. Це – плач Ярославни з приводу власної недієздатності та невміння. А ми прийшли не для того, щоб жалітися, а для того, щоб піднімати країну, взяти відповідальність на себе і не ховатися від викликів. Діючий Уряд повинен нести відповідальність за ситуацію в країні", - сказала Тимошенко.

"Ситуація в країні сьогодні досить непроста. Вона дуже чітко була окреслена одним з нових міністрів після першого ознайомлення із ситуацією. Він сказав: "Міністерства транспорту та зв’язку в країні немає". Цю характеристику можна дати кожній сфері управління країною", - зазначила Тимошенко.

"Ви це відчуваєте кожного дня, коли стикаєтесь з неконтрольованим зростанням цін, вибухами газових систем та шахт, відсутністю робочих місць, нахабною корупцією, мізерними пенсіями та заробітними платами, безвідповідальністю влади", - сказала прем'єр.

"Так, - усе це є. Але хай Вас це не лякає. Інші країни світу за лічені роки наводили порядок у своєму спільному домі після війн, революцій, тотальних землетрусів та нищівних цунамі. Ми з вами не гірші і не дурніші, і теж наведемо чіткий порядок після сімнадцяти років так званих "глибоких реформ", - запевнила вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування