Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький віддав 50 га зеленої зони під готелі та офіси

П'ятниця, 21 грудня 2007, 12:11

Київська міськрада виділила під забудову дві земельних ділянки в зеленій зоні загальною площею 50 га двом комерційним структурам.

На засіданні у четвер Київрада вирішила виділити ТОВ "Еквілібриум Трейд" ділянку площею 21 га на Наддніпрянському шосе, 2а в Голосіївському районі для будівництва готельно-офісного, торговельного комплексу з наземним і підземним паркінгами.

Київрада також передала ТОВ "Будівельний міжгалузевий альянс" земельну ділянку площею 29 га в урочищі Горбачиха для будівництва житло-офісного центру й готельного комплексу з паркінгом.

Обидві ділянки виділені за рахунок території зеленої зони без згоди комісії з питань екологічної політики. За ухвалення цих рішень проголосували відповідно 76 і 77 депутатів, тобто крім промерської більшості в голосуванні взяла участь фракція блоку "Наша Україна".

Обидва питання були внесені до порядку денного з голосу головою земельної комісії Олексієм Євлахом і проекти рішень по них депутатам не роздавалися.

Євлах при внесенні до порядку денного питання про виділення ділянки ТОВ "Еквілібриум Трейд" нагадав, що воно стояло на порядку денному засідання Київради 1 жовтня, однак, тоді було знято з розгляду.

Засідання Київради 1 жовтня вважається одним із найбільш резонансних, оскільки тоді роздані за різними оцінками від 2 тис. до 3 тис. га землі.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування