Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нафтогаз" очолить людина з дніпродзержинським номером?

П'ятниця, 21 грудня 2007, 12:19

Новим головою правління НАК "Нафтогаз України" може бути призначений Олег Дубина, принаймні, його кандидатура серйозно обговорюється.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на поінформоване джерело, близьке до урядових кіл.

За інформацією співбесідника, у четвер Дубину помітили у Києві в будівлі "Нафтогазу України", а також у Кабінеті міністрів.

Він додав, що Дубина вже зустрічався з прем'єр-міністром Юлією Тимошенко з приводу узгодження його кандидатури на пост голови НАК "Нафтогаз України".

У той же час, співбесідник повідомив, що на сьогодні кандидатура Дубини як претендента на посаду голови "Нафтогазу" далеко не єдина.

При цьому сам гендиректор ВАТ "Дніпровський металургійний комбінат ім. Дзержинського" у телефонній розмові спростував інформацію про своє можливе призначення головою НАК "Нафтогаз України".

"Ви можете подивитися на номер телефону, по якому я з вами розмовляю, – це дніпродзержинський номер. Я знаходжуся на комбінаті... Це не просто так... Про яке призначення може йти мова?", - запитав Дубина.

Як відомо, претендентом на посаду голови НАК "Нафтогаз України" називали Іллю Рибчича (двічі обіймав посаду керівника доньки "Нафтогаза" - компанії "Укргазвидобування" і двічі – заступника голови правління НАК).

Також згадувалися прізвища Олександра Болкисєва (влітку 2006 року він посідав посаду голови "Нафтогазу"), Миколи Сивульського (він уже призначений головою Контрольно-ревізійного управління). З серпня 2006 року "Нафтогаз України" очолює Євген Бакулін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування