Комуністи розкричалися про люстрації та міністрів "самодурів"-"шантажистів"

П'ятниця, 21 грудня 2007, 13:44

Компартія заявляє про початок переслідувань працівників бюджетної сфери та приватних підприємств за політичними мотивами.

"Як і у 2005 році, коли були безпідставно і з порушенням законів звільнені більш ніж 18 тисяч службовців різних рівнів, сьогодні... "помаранчеві" керівники проводять кадрові люстрації", - заявляє КПУ.

"Особливого розмаху та зухвальства це явище набуло у Міністерстві праці та соціальної політики, де на посаду міністра призначена член БЮТ Людмила Денисова", - йдеться у заяві.

"Багатьом працівникам міністерства в ультимативній формі, з порушенням чинного законодавства про держслужбу запропоновано написати заяви про звільнення", - додають комуністи.

За їх інформацією, "незгодним з самодурством нового міністра, погрожують звільненням за сфабрикованими статтями".

"Аналогічна ситуація складається і в міністерствах транспорту та внутрішніх справ", - наголошують комуністи.

"Пани-міністри цих міністерств, відповідно член БЮТ Вінський та член НУ-НС Луценко, докладають усіх зусиль, щоб у незаконний спосіб шантажем та погрозами позбутися професіоналів і оточити себе такими ж дилетантами, як і вони самі, сформувати команду казнокрадів та корупціонерів", - заявляє КПУ.

Компартія наполягає на дотримані законодавства членами "помаранчевого" уряду та "помаранчевими" керівниками підприємств і організацій всіх форм власності.

Комуністи закликають "усіх, хто потерпає від їхнього свавілля, звертатися до суду та відстоювати свої права на труд, відстоювати свою честь і гідність".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування