Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка уважно стежать, як у Києві чубляться за владу

П'ятниця, 21 грудня 2007, 14:10

У секретаріаті президента моніторять ситуацію в Дніпровській районній адміністрації.

Про це повідомив журналістам керівник управління регіональної політики секретаріату Олександр Старух, коментуючи конфлікт у Дніпровській районній адміністрації столиці.

"Що стосується сформованої ситуації, ми моніторим її, уже комісія працює, але поки не надійшло офіційного звернення, зрозуміло, що немає жодних заходів із нашої сторони", - сказав Старух, повідомляє Ліга.

Він також відзначив, що перед звільненням керівника адміністрації були зроблені відповідні висновки комісії, яка вивчала роботу адміністрацій декількох районів і, відповідно до судового рішення, скасоване рішення президента про призначення голови Дніпровської адміністрації.

Також судом скасоване рішення про його обрання головою місцевої ради. Таким чином, він не є ні керівником адміністрації, ні головою райради.

Як відомо, у четвер увечері Дніпровська районна державна адміністрація в Києві поширила повідомлення про те, що 20 грудня ввечері на приміщення РДА був вчинений напад.

У спробі силового захоплення нібито брав участь заступник глави Київської міської державної адміністрації Володимир Головач.

Коментуючи ситуацію, депутат від БЮТ Анатолій Семинога вказав, що "Черновецький і його люди ні перед чим не зупиняться, щоб захопити більше влади".

Також представники Блоку Віталія Кличка, коментуючи ситуацію, вказали, що "команда Черновецького перейшла межу між політичною боротьбою і злочинними діями, що кваліфікуються кримінальним кодексом".

У свою чергу в.о. голови Дніпровської районної адміністрації Сергій Сергійчук заявив, що в Києві уперше відбулося рейдерське захоплення районної держадміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування