Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко нагородив дипломатів та водія

П'ятниця, 21 грудня 2007, 17:33

Президент Віктор Ющенко нагородив екс-міністра закордонних справ (1994-1998 роки), народного депутата III-V скликань Геннадія Удовенка орденом Ярослава Мудрого III ступеня.

Про це йдеться в указі "Про відзначення державними нагородами" від 15 грудня, оприлюдненому на офіційному сайті президента у п’ятницю, 21 грудня.

Крім того, Ющенко нагородив орденом "За заслуги" II ступеня першого заступника міністра закордонних справ Володимира Хандогія, заступника глави секретаріату президента Олександра Чалого та представника України при ООН Юрія Сергеєва.

Глава держави також нагородив орденом "За заслуги" III ступеня радника Департаменту консульської служби МЗС Артема Владимирова, директора Другого територіального управління МЗС Ігоря Грушка, професора Дипломатичної академії при МЗС Юрія Кочубея та начальника управління Держархіву МЗС Любов Колоті.

Цією ж нагородою відзначено також посла України в Німеччині Ігоря Долгова, посла України у США та за сумісництвом посла в Антигуа і Барбуда Олега Шамшура, а також спеціалістів посольств України у Австрії та у Польщі Олега Сльоза та Людмилу Черномаз відповідно.

Крім того Ющенко відзначив медаллю "За працю і звитягу" радника представництва України при Відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві Світлану Гомановську, водія Адміністративного департаменту МЗС Олександра Дриженка.

Також цієї відзнаки удостоєні радник посольства України в Румунії Корнелія Лускалова, перший секретар Департаменту консульської служби МЗС Галина Носок та провідний спеціаліст цієї служби Людмила Потапова.

Як сказано в указі, усі зазначені особи відзначені "за вагомий особистий внесок у розвиток української дипломатії, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм".

Як відомо, 22 грудня в Україні щорічно відзначається День працівників дипломатичної служби, встановлений указом президента від 21 листопада 2005 року.

У цей день 1917 року урядом Української Народної Республіки був створений Генеральний секретаріат міжнародних справ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголосили ракетну небезпеку, є загроза "Кинджалів"
22:27
Чарльз ІІІ уперше після виявлення раку відновлює участь у публічних заходах
22:21
КолонкаІсторія спротиву кримськотатарського політика Нарімана Джеляла
22:20
Два топменеджери Ощадбанку перейшли в правління "Сенс Банку"
22:12
Deep State: Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки
22:02
відео, оновленоНетверезий голова райдержадміністрації Броварів збив чотирьох людей
Усі новини...