Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич каже, що Яценюк постраждав менше за нього й Литвина

Субота, 22 грудня 2007, 10:45

Народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич заявляє, що депутатські картки для голосування в українському парламенті викрадали завжди.

Про це він сказав у прямому ефірі програми "Свобода слова" на ICTV, повідомляє канал.

За словами Шуфрича, вчинок депутата Лук'янова, який викрав картку у спікера Яценюка під час першого голосування за прем'єра Тимошенко, не унікальний і не єдиний.

"Поверніть 5 карток Володимиру Михайловичу Литвину, голові Верховної Ради України 4 скликання, які були вкрадені кимось – я не буду говорити, ким, - із представників колишньої опозиції. Також, будь ласка, поверніть 2 мої картки, які були витягнуті і зникли. І поверніть, будь ласка, картку першого президента України Леоніда Макаровича Кравчука, яка теж була поцуплена кимось із вас", - зазначив він.

Слова Шуфрича були звернені на адресу представників БЮТ. Політик додав, що тодішня коаліція не погрожувала опозиціонерам заявами в Генпрокуратуру .

Шуфрич також повідомив, що в понеділок, 24 грудня, очікується прес-конференція Віктора Януковича, під час якої буде оголошено про офіційне створення так званого тіньового опозиційного Кабінету міністрів.

Крім того, за його словами, на цій прес-конференції планується проголошенння нової стратегії і тактики розвитку, основних принципів діяльності парламентської опозиції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...