Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко обіцяє розкрити карти в понеділок

Субота, 22 грудня 2007, 16:11

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що буде працювати на цій посаді зі своєю командою.

Про це він сказав під час вручення відзнак ветеранам органів внутрішніх справ у суботу, повідомляє прес-служба МВС.

"На своїй посаді я буду працювати зі своєю командою – професіоналами своєї справи. Вже в понеділок призначення моїх заступників будуть затверджені і ми разом продовжимо вдосконалення роботи міліції", - підкреслив Луценко.

Міністр також зазначив, що не критикуватиме діяльність своїх попередників, оскільки "будь-які публічні образи на їх адресу підривають авторитет органів внутрішніх справ".

Луценко також визначив п'ять основних пріоритетів в роботі міліції: наведення порядку на автошляхах; посилення боротьби з нелегальною міграцією; вирішення питання доведення органами прокуратури порушених справ до кінця; ефективне використання спецпідрозділів міліції та Внутрішніх військ для забезпечення охорони правопорядку та недопущення протистояння між міліцією та Внутрішніми військами.

"Я пишаюсь тим, що можу знову очолювати МВС і продовжити покращення матеріально-технічного та соціального забезпечення міліціонерів", - додав Луценко.

Прес-служба МВС також повідомляє, що в понеділок, 24 грудня, відбудеться представлення президентом Віктором Ющенком керівному складу МВС новопризначеного міністра внутрішніх справ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування