Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко готує на понеділок роздачу слонів?

Неділя, 23 грудня 2007, 13:36

Кабінет міністрів проведе своє наступне засідання в понеділок.

"Планується, що засідання уряду почнеться о 16.00", - повідомила журналістам прес-секретар прем'єр-міністра Марина Сорока в неділю в Донецьку.

За її словами, порядок денний майбутнього засідання знаходиться в стадії формування, передає "Інтерфакс-Україна".

Разом з тим, як повідомляє Ліга з посиланням на джерело, такий поспіх пов'язаний з важливими призначеннями, що залишилися.

Серед інших будуть прийняті рішення по керівниках НАК "Нафтогаз України", Державної податкової адміністрації, Державної митної служби, Державної адміністрації залізничного транспорту.

За інформацією джерела, керівником Державної адміністрації залізничного транспорту може стати пан Мельниченко "з великим стажем роботи в "Укрзалізниці".

Відповідальним за податки ймовірно буде співвласник "Брокбізнесбанку", народний депутат від БЮТ Сергій Буряк.

На посаду глави Держмитслужби є дві кандидатури: власник "Інтера" Валерій Хорошковський і народний депутат України від БЮТ Ігор Рибаков.

Найбільш ймовірна кандидатура на посаду керівника НАК "Нафтогаз України"– Олег Дубина. Джерело повідомило, що Дубина вже зустрічався з прем'єром Юлією Тимошенко з приводу узгодження його кандидатури на посаду глави НАК "Нафтогаз України".

У той же час, співрозмовник повідомив, що на сьогодні кандидатура Дубини як претендента на посаду глави "Нафтогазу" далеко не єдина. Іншими претендентами називають Іллю Рибчича, який з липня 2004 по жовтень 2005 р. був заступником голови правління НАК "Нафтогаз України", і Олександра Болкісєва, який влітку 2006 року вже займав посаду глави правління НАК "Нафтогаз".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування