Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зварич думає, що Рада засяде у вівторок під вечір

Понеділок, 24 грудня 2007, 09:20

Заступник голови фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" у Верховній Раді Роман Зварич прогнозує, що парламент проведе своє наступне пленарне засідання у другій половині дня у вівторок, 25 грудня.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "НТН" 23 грудня, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини" .

Зварич вважає, що парламент зможе провести засідання відразу після реєстрації Центральною виборчою комісією депутатів, обраних за списками БЮТ і "НУ-НС".

"Обіцяють, що (у ЦВК) питання буде вирішене у першій половині дня у вівторок, і таким чином у другій половині дня, відповідно до рішення, яке ухвалювалося Верховною Радою, відбудеться наступне пленарне засідання", - сказав він.

При цьому парламентарій підкреслив, що питання складання присяги депутатами, зареєстрованими в комісії, буде стояти першим на порядку денному засідання Верховної Ради.

Як відомо, Центральна виборча комісія розгляне питання про реєстрації депутатів Верховної Ради за списками блоків Юлії Тимошенко і "Наша Україна - Народна Самооборона" у вівторок, 25 грудня, о 11.00.

19 грудня Верховна Рада достроково припинила повноваження 14 депутатів у зв'язку з їхнім переходом на роботу в Кабінет міністрів і вирішила провести наступне пленарне засідання після того, як ЦВК зареєструє депутатів за списками БЮТ і НУНС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...