Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "НУ-НС" придумали "тест" для своїх і передали "пас" опозиції

Понеділок, 24 грудня 2007, 11:39

Заступник голови фракції блоку "НУ-НС" Руслан Князевич запевняє, що депутатську недоторканність буде скасовано найближчим часом.

"Це відбудеться у відповідності до виборчого гасла "Нашої України – Народної Самооборони" – "Закон один для всіх", - сказав він прес-службі блоку, наголосивши, що це є одним із зобов’язань, яке слід виконати "в найкоротший термін".

Князевич також зауважив, що "НУ-НС" підтримує ініціативу президента Віктора Ющенка щодо якнайшвидшого розгляду даного питання у Верховній Раді.

"Голосування за скасування депутатської недоторканості буде тестом на щирість для всіх депутатів, в тому числі для членів колишньої "антикризової коаліції", які у вересні організували фарс у розпущеній Верховній Раді зі скасування депутатських пільг і недоторканості", - підкреслив він.

При цьому заступник голови фракції "НУ-НС" наголосив, що для його блоку питання скасування депутатської недоторканості – "принципове..., оскільки ще у вересні ми зібрали 5 мільйонів підписів громадян, що підтримали цю ініціативу".

Водночас, на думку Князевича, "скасування депутатської недоторканості має відбуватися паралельно із надзвичайно глибокими реформами й кадровим очищенням правоохоронних органів".

На його переконання, це "з одного боку, зробить неможливим застосування правоохоронних органів з політичною метою, та водночас унеможливить параліч цих органів у боротьбі з корупцією і злочинністю на будь-яких щаблях".

"Наразі необхідне максимально прискіпливе ставлення до кадрової політики в правоохоронних органах, оскільки діяльність насамперед саме в цій сфері визначає довіру чи недовіру населення до влади і держави загалом", - додав Князевич.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...