Янукович мріє, щоб у кожної дитини був костюмчик зайчика або сніговичка

Понеділок, 24 грудня 2007, 12:46

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович привітав українців з наближенням новорічних та різдвяних свят і розповів про свої дитячі мрії.

"Хочу побажати, щоб ми з вами у новому році жили краще, як і весь український народ" – сказав він на прес-конференції у понеділок.

"Це буде найкращий подарунок, якщо ми з вами цього досягнемо. Цього б я побажав усім: поліпшення життя, стабільності, щоб ми навчилися поважати одне одного", - продовжив Янукович.

"Щоб не ділили Україну на своїх і чужих, демократів і не демократів, щирих і нещирих українців. Тоді нас будуть поважати в усьому світі", - додав він.

На питання, кого Янукович грав у дитинстві на новорічних ранках, лідер Партії регіонів сказав: "Мені дуже приємно з одного боку відповідати на це питання, а з іншого – сумно. Бо я не пам'ятаю свого дитинства – красивого, воно було складне".

"У мене не було ні іграшок, ні костюмчиків, щоб я міг перевдягатися. Був звичайний одяг, який я носив, він не був у мене доброї якості - ми дуже бідно жили", - розповів Янукович.

"Але я про це мріяв і зараз навіть мрію, коли дивлюся на дітей. Вважаю, що мрія кожного батька, діда, щоб їхні діти й онуки жили набагато краще, ніж у свій час жили ми. Я про це мрію і бажаю, щоб кожен раз ця мрія кожної дитини збувалася", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News