Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович пригрозив журналістам судом, бо йому досить одного ліжка

Понеділок, 24 грудня 2007, 13:11

Екс-прем'єр-міністр Віктор Янукович виступає за приватизацію державних дач їх власниками або продаж їх на аукціонах.

"Я за те, щоб прийняти такий закон у Верховній Раді, щоб залишити в державі тільки державні резиденції, а всі інші дачі приватизувати згідно з українським законом", - сказав Янукович на прес-конференції.

"Тобто продати їх або тим, хто там зараз проживає, якщо вони здатні платити такі кошти, або тим хто заплатить більше на аукціонах", - додав екс-прем'єр.

На зауваження, що держрезиденція "Межигір'я", де Янукович проживає, нещодавно була приватизована невідомою фірмою, і чи морально говорити про приватизацію на аукціонах, а "самому приватизувати тіньовим способом", екс-прем'єр обурився й пообіцяв подати до суду.

"Якщо ви будете друкувати недостовірні дані, я подам на вас у суд, і в суд міжнародний. В який? Я подумаю", - сказав він.

"Дача Януковичу виділена в середині цього року в Пущі-Водиці. Вона за мною закріплена указом президента, але вона в такому стані, що її потрібно приводити в порядок. Тобто я жива людина, і кожен, хто живе, повинен жити в нормальних умовах", - сказав він.

За словами екс-прем'єра, він переїде на нову дачу, як тільки наведе там порядок. Він також застеріг, що якщо це "новий проект по Януковичу, то він не вдасться".

"Краще киньте цю справу", - порадив він журналістці.

"Я проста людина. Я звик жити в невеличких приміщеннях. Я виріс у такому, і мені вистачає одного ліжка, щоб виспатись і я не страждав цим ніколи і не страждаю", - сказав Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування