Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони вимагають від Тимошенко матеріали всіх засідань

Понеділок, 24 грудня 2007, 15:11

Партія регіонів звернулася до Кабінету міністрів Юлії Тимошенко з вимогою забезпечити вчасне надання фракції Партії регіонів матеріалів засідань уряду та урядових комітетів.

Про це повідомляє в понеділок прес-служба Партії регіонів.

У партії переконані, що такий крок істотно покращить рівень відкритості та прозорості роботи Кабінету міністрів.

Крім цього, Партія регіонів вимагає від Кабінету міністрів Тимошенко забезпечити додержання принципів прозорості та відкритості роботи уряду.

"Партія регіонів, що послідовно займає у Верховній Раді України VI скликання позицію парламентської опозиції, бачить одним із найважливіших пріоритетів своєї діяльності жорсткий контроль дій виконавчої влади", - сказано в повідомленні.

Прес-служба Партії регіонів стверджує, що "опозиційний Кабінет міністрів буде вести постійний моніторинг рішень уряду Тимошенко" для того, "щоб український народ отримав можливість побачити реальний рівень ефективності та відповідальності Кабінету міністрів Тимошенко, а також задля відкритості і прозорості його роботи".

"Партія регіонів завжди принципово стоятиме на сторожі інтересів громадян і не дозволить уряду Тимошенко піти шляхом популізму, не дасть зруйнувати економіку, що була побудована мільйонами українців", - наголошують у Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування