Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко змусить Тимошенко працевлаштувати Червоненка?

Понеділок, 24 грудня 2007, 16:09

Перенесення засідання Кабінету міністрів з 24 на 26 грудня зумовлене необхідністю додатково узгодити кадрові пропозиції уряду і президента Віктора Ющенка на ключові посади.

Про це УНІАН повідомило джерело у секретаріаті президента.

Зокрема, за словами співрозмовника агентства, йдеться про кандидатури на посади керівників НАК "Нафтогаз України", НАЕК "Енергоатом", Державної податкової адміністрації та Державної митної служби.

Крім того, як стверджує джерело, секретаріат президента надіслав до уряду пропозицію щодо призначення Євгена Червоненка на вакантну посаду віце-прем’єр-міністра України.

Ідеться про те, що Червоненко на цій посаді, зокрема, вестиме питання підготовки та проведення в Україні Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, уточнив співрозмовник.

Як відомо, засідання Кабінету міністрів, яке планувалася провести 24 грудня, перенесено на середу, 26 грудня згідно з домовленістю між президентом Ющенком та прем`єр-міністром Юлією Тимошенко.

" Президент висловив бажання взяти участь у цьому засіданні. Тому сьогоднішнє засідання перенесено на середу". – сказала прес-секретар прем`єра Марина Сорока.

Водночас президент звільнив Червоненка з посади голови Запорізької обласної державної адміністрації у зв`язку з переходом на іншу роботу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування