Друг Березовського обіцяє накапати на Саакашвілі в Скотланд-Ярд

Понеділок, 24 грудня 2007, 16:35

Кандидат у президенти Грузії, бізнесмен Бадрі Патаркацишвілі заявляє, що обвинувачення, висловлені на його адресу, про спроби підготовки змови проти влади "необґрунтовані".

Про це говориться в розповсюдженій 24 грудня заяві, повідомляє Civil Georgia.

Він підтвердив, що 23 грудня в Лондоні зустрічався з директором Спеціального оперативного департаменту МВС Грузії Ерекле Кодуа.

"У зв'язку з тим, що я зрозумів, що це ще одна провокація, спланована владою, тому попросив співробітників британської охорони зробити аудіо і відеозапис цієї зустрічі (з Кодуа)", - заявляє Патаркацишвілі.

"Я звернуся до моїх адвокатів у Великобританії, щоб про ще одну провокацію влади (Грузії) повідомили в Скотланд-Ярд", - додав він.

За його словами, "режим Саакашвілі" вдається до провокацій, тому що "вичерпали всі ресурси політичної перемоги на виборах".

Раніше Генеральна прокуратура Грузії опублікувала схований відеозапис бесіди між Кодуа і керівником передвиборного штабу Бадрі Патаркацишвілі, депутатом Валерієм Гелбахіані, у якій Гелбахіані відкрито говорить про плани інспірації масових безладь 6 січня, на другий день після президентських виборів, зриві виборів і планах захоплення влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування