У БЮТ до Богатирьової особистих претензій немає, бо вона не хамка

Понеділок, 24 грудня 2007, 16:42

Призначення представника Партії регіонів Раїси Богатирьової секретарем РНБО може свідчити про внутрішні проблеми у цій партії, вважає член БЮТ Михайло Поживанов.

Він наголосив, що про причини цього призначення повинен говорити президент Віктор Ющенко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Депутат відзначив, що "вперше жінка призначена на цю посаду", що асоціюється більше з питаннями армії і безпеки.

"А тут, раптом, така європейська практика", - відзначив Поживанов, порівнявши призначення Богатирьової з призначенням у європейських країнах жінок на відповідальні державні посади.

При цьому, він додав, що в Богатирьової "досвід депутатської посади досить великий", зокрема, у питаннях охорони здоров'я, безпеки життєдіяльності людей.

"Доля політична у секретаря РНБО не завжди завидна, оскільки більше року ніхто на посаді не працював", - відзначив депутат.

"Можливо, це початок кінця Партії регіонів, коли заступник керівника партії йде на таку посаду, виходить, що він повинен виконувати програму президента, а це значить, що не все добре у самій партії", - сказав Поживанов.

Депутат також не виключив, що причиною призначення Богатирьової могли стати "її незадоволені амбіції".

Він нагадав, що лідер Партії регіонів Віктор Янукович пропонував на посаду першого заступника голови Верховної Ради представника Компартії Адама Мартинюка, а не Богатирьової.

У той же час, Поживанов підкреслив, що персонально до Богатирьової претензій немає, оскільки вона "нормальний стриманий політик, і в неї немає політичного хамства".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News