Президент наказав Єханурову три дні читати, а потім доповісти

Понеділок, 24 грудня 2007, 17:52

Президент Віктор Ющенко поставив завдання Міністерству оборони протягом трьох днів проаналізувати укази глави держави, які не були виконані до сьогоднішнього дня.

"Я ставлю завдання протягом трьох днів проаналізувати всі укази президента не виконані на сьогоднішній день і через 10 днів доповісти про це", - сказав Ющенко в понеділок у Києві, представляючи керівництву й апаратові відомства нового міністра оборони Юрія Єханурова.

Зокрема Ющенко поставив завдання проаналізувати виконання указів, що стосується передачі військових об'єктів для реалізації програм у рамках підготовки до проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Необхідно підняти всі невиконані контракти. По них ухвалити рішення, які Міноборони не повинне обговорювати і які повинні бути виконані", - відзначив президент, підкресливши, що передача або реалізація тих чи інших об'єктів повинна проходити винятково "за ринковими, комплексними і оцінними процедурами".

Ющенко також розкритикував виконання в останні роки Міністерством оборони програми по переходу Збройних сил України на контрактну форму комплектування.

"За останні чотири роки були роки, коли звільнялося контрактників набагато більше, ніж приймалося на службу. Не усе в механізмі формування контрактної армії в нас добре", - сказав Ющенко в понеділок у Києві, представляючи керівництву й апаратові відомства нового міністра оборони Юрія Єханурова.

Глава держави поставив керівництву Міноборони завдання проаналізувати, що потрібно зробити для того, щоб поповнення армії контрактниками відповідало затвердженій державній програмі переходу армії на контрактну основу.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування