Тарасюк готовий накинутись на Ющенка - не як на президента

Понеділок, 24 грудня 2007, 17:54

Член фракції "НУ-НС" Борис Тарасюк вважає, що президент Віктор Ющенко зробив помилку в призначеннях Раїси Богатирьової та Юрія Богуцького.

Про це він заявив на прес-конференції у понеділок, повідомляє УНІАН.

Тарасюк зазначив, що у питанні призначення секретаря РНБО вже не можна посилатися на оточення президента, главу секретаріату президента, тому в даному разі йдеться про особисте рішення глави держави.

"Глава держави зробив неправильно, зробив усупереч тим політичним силам, які його традиційно і постійно підтримували, у тому числі й НРУ", - наголосив Тарасюк.

Він зазначив, що у даному разі Ющенко "не лише вдався до помилок кадрових, а президент вже особисто вдався до помилок, які може зробити лише глава держави".

Тарасюк заявив, що він готовий особисто "перейти з людини-політика, яка критикує оточення президента за неправильні рішення, спрямовані проти тих політичних сил, які його підтримували, до людини, яка почне критикувати самого президента".

Депутат заявив, що як заступник голови фракції "НУ-НС" буде ініціювати обговорення питання щодо призначення, зокрема, Богатирьової на посаду секретаря РНБО на засіданні фракції "НУ-НС".

Він наголосив, що чимало людей у фракції, мабуть, не може погодитися з президентом щодо можливості призначення опонентів на найвищі посади в державі, пов'язані з національною безпекою.

Як відомо, у понеділок президент призначив Раїсу Богатирьову секретарем РНБО, а Юрія Богуцького – заступником глави секретаріату президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування