Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко запропонував заступникам Єханурова змотувати вудочки

Понеділок, 24 грудня 2007, 19:54

Президент Віктор Ющенко вважає, що всі нинішні заступники міністра оборони повинні написати заяву про відставку.

Про це він заявив у понеділок, представляючи керівництву оборонного відомства міністра Юрія Єханурова, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Пропоную заступникам міністра написати заяви, як це і ведеться, дати можливість поспілкуватися з вами новому міністру і сформувати, за узгодженням із президентом, новий склад заступників", - сказав президент.

Ющенко висловив переконаність у тому, що новий міністр буде ефективним на цій посаді:

"Юрій Іванович (Єхануров) на яких би ділянках йому не доводилося працювати, за ним немає низки міфів і легенд, що ця людина безвідповідально ставилася до своїх обов'язків".

"Ця людина з великою доблестю, з великим професіоналізмом, з великою терпимістю вирішувала всі питання службових функцій, що виникали на тій чи іншій посаді", - відзначив президент.

"Я переконаний, що такий тип керівника потрібно сьогодні мати в Міністерстві оборони України", - додав Ющенко.

Зі свого боку Єхануров заявив, що всі поставлені президентом задачі перед Міністерством оборони будуть виконані.

На його думку, задачі із забезпечення обороноздатності держави, крім винятково військових, мають багато політичних, економічних, соціальних і правових аспектів.

"На певному етапі військових реформ на передній план у забезпеченні їхнього успіху виходять управлінські навички й економічна спеціалізація", - наголосив міністр.

Крім того, Єхануров відзначив, що головним напрямком діяльності під його керівництвом буде розвиток Збройних сил України, адекватний сучасним економічним відносинам.

Міністр додав, що буде посилений соціальний захист військовослужбовців у сфері житлового і грошового забезпечення, вирішення питань соціальної адаптації військовослужбовців звільнених у запас.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування