Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко пообіцяв не змінювати своїх гасел

Понеділок, 24 грудня 2007, 20:15

Президент Віктор Ющенко вважає, що у держбюджеті на 2008 рік повинні бути враховані зауваження і пропозиції Міністерства внутрішніх справ.

Про це він сказав у понеділок у ході представлення керівництву Міністерства внутрішніх справ нового керівника Юрія Луценка, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Ющенко звернув увагу на те, що необхідно поліпшити матеріально-технічне забезпечення міліції й у цьому слово повинне сказати МВС.

"За найближчі 2-3 дні ми маємо завершити першу версію бюджету і якщо будуть зауваження (у МВС), я готовий запропонувати їх уряду найближчими днями", - сказав він.

Ющенко знову відзначив, що над пропозиціями можна продовжувати працювати до кінця року і на початку наступного, тому що зміни і доповнення в держбюджет 2008 року він готовий внести й у першій половині січня.

Зі свого боку міністр внутрішніх справ Юрій Луценко окреслив низку пріоритетних завдань роботи міліції. Він запевнив, що гаслом його на посаді міністра залишиться гасло, з яким він йшов на вибори - закон один для всіх.

Першим пріоритетом роботи міліції Луценко назвав боротьбу з корупцією і посадовими злочинами. Другий пріоритет - наведення порядку на дорогах.

Наступними пріоритетними напрямками Луценко назвав боротьбу з нелегальною міграцією, з незаконним оборотом наркотиків і контрабандою.

Крім того, за словами міністра, необхідно створити всередині МВС прикордонну міліцію, співробітники якої мали б оперативні і слідчі функції.

Ще одним важливим напрямком міністр назвав підвищення рівня довіри громадян до міліції – Луценко відзначив необхідність створення управління з дотримання прав людини, а також посилення роботи департаменту внутрішньої безпеки.

Разом з тим Луценко заявив, що він не розглядає ДВБ як каральний орган, однак підкреслив необхідність реагування на скарги громадян на роботу співробітників міліції.

Говорячи про бюджет відомства, міністр відзначив, що всі пропозиції будуть спрямовані в Міністерство фінансів. Також він відзначив необхідність збільшення бюджетного фінансування внутрішнім військам.

Луценко подякував колишньому керівництву міністерства за роботу і запевнив, що ніяких надуманих критичних заяв і дій на їхню адресу зроблено не буде.

Він також запевнив, що робота міністерства під його керівництвом буде опиратися на ті плюси, що були до його приходу на посаду міністра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування