ЦВК ще думає, як бути з "новобранцями", а Рада вже збирається на зліт

Вівторок, 25 грудня 2007, 08:19

Центральна виборча комісія у вівторок, об 11.00 розгляне питання про визнання обраними та реєстрацію депутатами кандидатів у депутати від блоків Юлії Тимошенко і "Наша Україна – Народна самооборона", замість призначених міністрами.

19 грудня Верховна Рада ухвалила рішення про дострокове припинення повноважень 14-ти народних депутатів, які ввійшли до складу нового уряду Юлії Тимошенко.

Наступне засідання Верховної Ради відбудеться після вирішення ЦВК питання про визнання обраними наступних за черговістю кандидатів у народні депутати відповідно у виборчих списках блоку НУ - НС і БЮТ. За це проголосували депутати минулого тижня.

ЦВК має зареєструвати народними депутатами наступних за виборчим списком 8 кандидатів у депутати від БЮТ і 6 - від НУ – НС.

Водночас, прес-служба Верховної Ради о 9-й ранку у вівторок повідомила, що пленарне засідання парламенту розпочнеться о 16:00 цього ж дня.

Раніше представники коаліційних фракцій, зокрема депутат "НУ-НС" Роман Зварич, передбачали, що Верховна Рада може провести засідання вже у вівторок ввечері, щойно ЦВК ухвалить рішення про реєстрацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...