Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратник Тимошенко підстрахує міністра-нашоукраїнця

Вівторок, 25 грудня 2007, 12:52

Першим заступником міністра юстиції стане бютівець Євген Корнійчук.

Про це повідомив міністр юстиції Микола Оніщук у ході представлення своїх заступників, повідомляє прес-служба відомства.

Під час представлення повідомив про узгодження кандидатури народного депутата Євгена Корнійчука на посаду першого заступника Міністра юстиції.

Відповідне призначення має відбутися найближчим часом. Планується, що перший заступник Міністра юстиції займатиметься в мін’юсті питаннями реалізації державної політики у сфері виконання покарань.

Оніщук також представив колективу міністерства юстиції та керівникам обласних органів юстиції новопризначеного заступника Міністра – Віктора Цоклана.

За словами Міністра юстиції, відповідний урядовий акт про призначення Віктора Цоклана на цю посаду був ухвалений 24 грудня на засіданні уряду. Новопризначений заступник міністра юстиції відповідатиме в Мін’юсті за фінансово-господарську сферу, керуватиме апаратом Мін’юсту та здійснюватиме низку інших керівних повноважень.

Віктор Цоклан має почесне звання "Заслужений юрист України". До призначення на посаду заступника міністра юстиції Віктор Цоклан обіймав посаду керівника апарату Вищого адміністративного суду України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...