"Регіони" не хочуть, щоб Богатирьова грала в баскетбол на футбольному полі

Вівторок, 25 грудня 2007, 20:28

Представник Партії регіонів Анатолій Толстоухов заявляє, що якщо Раїса Богатирьова погодиться на посаду секретаря РНБО, їй потрібно буде визначитися із своїм членством в партії.

Про це Толстоухов сказав у вівторок в ефірі 5 каналу.

"Політрада партії радила відмовитись від такого кроку, бо партія в опозиції. А пропозицію робили не партії, а особисто Раїсі Василівні", - сказав він.

"Це має бути її вибір. Якщо вона його зробила, то їй треба визначитись з своєю партійністю. Потрібно робити вибір", - додав він.

Водночас, відповідаючи на питання, чи не є це ультиматумом, Толстоухов відповів: "Ніхто нікому не давав ніяких сигналів, серйозні люди самі мають розуміти".

"Якщо Богатирьова стане гарним секретарем РНБО, ми будемо радіти. Але не можна виходячи на футбольне поле грати в баскетбол. Якщо партія в опозиції, то як мінімум людина, яка отримує пропозицію працювати в іншому органі такої ваги, ставить про це до відома, приймається рішення", - зазначив він.

Толстоухов також висловив думку, що, якщо президент Віктор Ющенко зацікавлений в співпраці з Партією регіонів і реалізовувати тезу про те, що Україна має бути одна, розмова мала відбутися з лідером партії Віктором Януковичем.

Він також повідомив, що під час прийняття рішення президії політради були люди, які утрималися, але Толстоухов відмовився казати, хто саме.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування