Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обіцяє змінювати бюджет після його ухвалення

Середа, 26 грудня 2007, 11:55

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що зміни до бюджету будуть розроблятися одразу після його прийняття і можуть бути ухвалені вже до кінця лютого 2008 року.

Про це вона сказала на засіданні уряду, представляючи бюджет на наступний рік.

За її словами, в її уряді працюють професіонали, але "за вісім днів перерахувати макроекономічні показники і міжбюджетні відносини неможливо".

"Тому одразу після прийняття бюджету ми переходимо до системної роботи щодо його змін та доповнень, які десь до кінця лютого місяця зможуть дати країні вже концептуально новий бюджет", - сказала вона.

Разом із тим, представляючи проект бюджету, вона повідомила, що доходи зведеного бюджету в проекті збільшено приблизно на 39% у порівнянні з планом на 2007 рік, а видатки – на 34%.

За її словами, загалом доходи держбюджету у порівнянні з 2007 роком збільшено на 37%, а видатки – на 43%.

Водночас вона наголосила, що має намір погасити зокрема дефіцит бюджету за рахунок детінізації економіки, що призведе до зменшення кількості неплатників податків.

"Враховуючи наші призначення на податкову адміністрацію і митницю, я впевнена, що ми за лічені місяці проведемо масштабну детінізацію економіки і за її рахунок зробимо значно серйознішу систему забезпечення бюджету доходами по основних податках", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...