Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Медведєва поменшало конкурентів

Середа, 26 грудня 2007, 12:04

Один із лідерів "Союзу правих сил" Борис Нємцов, висунутий партією кандидатом у президенти РФ, відмовився брати участь у президентських виборах 2 березня 2008 року.

"У даний час залишилося два кандидати в президенти Росії від демократичної опозиції - Михайло Касьянов і я. Як і мої соратники по партії, вважаю, що кандидат від демократичної опозиції повинен бути один", - сказав Нємцов РИА Новости.

Він додав, що опозицію в Росії представляє також кандидат від комуністів - беззмінний лідер КПРФ Геннадій Зюганов. На його думку, Касьянов і Зюганов повинні пред'явити владі ультиматум з вимогою проведення чесних виборів. "У їхніх руках легітимність виборів", - вважає Нємцов.

Він звернувся до кандидатів з чотирма пропозиціями. По-перше, він вважає за необхідне домогтися участі в дебатах кандидата від "Єдиної Росії" Дмитра Медведєва.

"Друге - мати рівний доступ до телеканалів федеральних, третє - скасувати ганебні "стоп-листки", по яких опозиція не має права брати участь у теледебатах у політичних програмах. Четверте - це не використовувати спецслужби й адміністративні ресурси під час виборів", - заявив Нємцов.

"Я думаю, якщо Зюганов і Касьянов зараз такі ультиматуми випустять, то це буде хоч якийсь шанс, що вибори пройдуть більш чесно", - вважає політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування