Мороз розповів про спецоперацію Банкової з руйнування ПР

Середа, 26 грудня 2007, 12:39

Лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає призначення Раїси Богатирьової секретарем РНБО технологією секретаріату президента з руйнування Партії регіонів.

"Те, що ціль Банкової разом з нинішнім Кабінетом міністрів – зруйнувати Партію регіонів, не є таємницею", - цитує Мороза прес-служба СПУ.

"Про це йшла мова ще торік під час обговорення проекту коаліції БЮТ+НУ+СПУ. Передбачалося розчленовування Партії регіонів на основі бізнесових і посадових інтересів. Не думаю, що технологія Банкової зараз змінилася", - відзначив він.

"Те, що бізнесу незатишно в опозиції, усім відомо. У недемократичній державі для ділових людей це питання життя", - переконаний Мороз.

"Загальний принцип "розділяй і пануй" тут головний. Тому не випадкові погрози карного переслідування для одних, запрошення у владу – для інших", - підкреслив Мороз.

Він також припустив, що додатковою причиною призначення Богатирьової стала "потреба мати предмет переговорів, початих бізнесовими лідерами із секретаріату президента і Партії регіонів ще навесні поточного року".

"У зв'язку з тим, що умови переговорів не можуть бути цілком дотримані (не той результат виборів, на якому будувався розрахунок), напевно, необхідний коректний (хоча б для видимості) вихід з цієї гри", - заявив Мороз.

У той же час, лідер СПУ відзначив, що зміст переговорів йому не відомий, а судить він лише за "деякими підсумками і діями політиків".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...