"Укрзалізницю" знову віддали людині з донецьким минулим

Середа, 26 грудня 2007, 13:47

Виконуючим обов'язки гендиректора Державної адміністрації залізничного транспорту "Укрзалізниця" призначений перший заступник гендиректора Микола Луханін.

Як повідомили Ліга в прес-службі "Укрзалізниці", відповідний наказ міністерства транспорту і зв'язку датований 25 грудня 2007 року.

У вівторок міністр транспорту і зв'язку Йосип Вінський заявив, що Кабінет міністрів прийняв рішення звільнити Петра Науменка з посади керівника "Укрзалізниці".

Науменко працював на цій посаді з 6 грудня. До цього він був заступником гендиректора "Укрзалізниці".

Луханін був виконуючим обов'язки гендиректора "Укрзалізниці" з 9 листопада по 6 грудня.

Як повідомляє прес-служба Кабміну, Микола Луханін - 1953 року народження, громадянин України, освіта вища, в 1977 році закінчив Харківський інститут інженерів залізничного транспорту, кандидат технічних наук.

Трудову діяльність розпочав у 1977 році на посаді чергового по станції Дебальцеве-Сортувальне Донецької залізниці. В подальшому обіймав різні керівні посади на залізницях України та в апараті Укрзалізниці. З червня 2005 року до вересня 2006 року Луханін очолював Донецьку залізницю. У вересні 2006 року призначений на посаду першого заступника генерального директора "Укрзалізниці".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування