Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко попередила, що якщо з нею сперечатимуться, вона звернеться в ГПУ

Середа, 26 грудня 2007, 15:25

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що суд підтвердив її правоту в оцінці незаконних дій навколо Дніпроенерго.

Про це Тимошенко заявила на прес-конференції, відповідаючи на питання про дії уряду для повернення Дніпроенерго в держвласність.

"Уряд в ці питання поки не втручався. Вже є рішення апеляційного суду про незаконність всіх оборудок з Дніпроенерго, як я і говорила багато місяців підряд", - сказала Тимошенко.

"Ми почекаємо, коли остання інстанція нормально прийме всі необхідні рішення, і будемо діяти, як вирішить суд", - пообіцяла Тимошенко.

Водночас на прес-конференції вона повідомила, що від її уряду "українському бізнесу слід чекати повної підтримки".

Коментуючи постанову уряду про скасування передачі резиденції Міжгір’я приватним структурам, Тимошенко сказала, що така доля може чекати і на інші рішення попереднього уряду.

"Я дала завдання всім міністрам і міністру кабінету міністрів проаналізувати кожне розпорядження уряду Януковича на предмет незаконності і корупції", - сказала Тимошенко.

За її словами, якщо вони працюватимуть такими темпами, то "через місяць не залишиться жодного лобістського рішення уряду Януковича".

Водночас Тимошенко попередила, що ті, кого зачіпатиме скасування рішення будуть його оскаржувати в суді на предмет законності цих дій уряду Тимошенко.

"Якщо вони будуть звертатися до суду, то ми будемо звертатися до Генпрокуратури про порушення кримінальної справи за незаконні дії і, можливо, в суди вже не буде кому звертатися", - попередила прем’єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування