Бюджет піде протоптаною прем'єром стежкою?

Середа, 26 грудня 2007, 15:34

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що у разі перешкод з боку опозиції при голосуванні по бюджету його затверджуватимуть голосуванням руками, як це було з її прем’єрством.

Про це вона сказала на брифінгу в Кабміні, відповідаючи на питання, яким чином відбудеться голосування, якщо представники трьох фракцій (ПР, КПУ і Блок Литвина), виходячи з розширеного засідання уряду, відмовилися голосувати за бюджет.

"Якщо потрібно буде, то депутати демократичної коаліції піднімуться з ліжок і приїдуть голосувати за бюджет. Якщо буде необхідно і якщо будуть певні перешкоджання для голосування, значить, будемо так само голосувати руками", - сказала Тимошенко.

"Країна зачекалася змін. І те, що зміни сьогодні не пропускають і ставлять такі бар’єри, в тому числі й фракції, що представляють опозицію, це є ненормально", - наголосила вона.

Прем’єр також спрогнозувала, що питання щодо способу голосування по бюджету, а також остаточна кількість фракцій, що його підтримають, будуть визначені найближчим часом.

"І я думаю, що політиканство не завадить навіть трьом опозиційним фракціям проголосувати і дати людям все ж таки трошки краще життя", - підкреслила вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування