Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "НУ-НС" кажуть, бюджет буде в п’ятницю. "Азарівська складова" – "від лукавого"

Четвер, 27 грудня 2007, 15:59

Член комітету з питань бюджету Павло Жебрівський ("НУ-НС") припускає, що вже у п’ятницю, 28 грудня, бюджет може бути ухвалений в цілому.

Про це повідомляє офіційний сайт блоку "НУ-НС".

"Сьогодні відбулося засідання Комітету з питань бюджету, на якому ми прийняли рішення рекомендувати Верховній Раді прийняти проект держбюджету до розгляду", - розповів у четвер Жебрівський.

"Сьогодні парламент розгляне цей проект у першому читанні, і до 19.00 народні депутати будуть вносити до нього поправки. Бюджетний комітет з урядом опрацює поправки разом, і назавтра ми плануємо виносити його на розгляд Верховної Ради у другому читанні і в цілому", - зазначив Жебрівський.

Водночас представник "НУ-НС" натякнув на переваги проекту держбюджету на наступний рік уряду Юлії Тимошенко порівняно з проектом, який підготував уряд Віктора Януковича.

"Фактично, проект державного бюджету на 2008 рік, розроблений колишнім урядом Януковича, не містить ніяких програм, які мають завершений вигляд. Тому говорити по інвестиційну складову в Азарівському проекті держбюджету – це "від лукавого", - сказав Жебрівський.

"Серйозних програм, які б зробили прорив в українській економіці, не було. Уряд Януковича - Азарова не розробляв таких програм", - наголосив депутат, член бюджетного комітету.

За словами Жебрівського, "за великим рахунком, (екс-міністру фінансів Миколі) Азарову немає чого кивати на дзеркало, якщо в самого вид не вдався".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування