Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Президент дав владі й опозиції ще кілька тижнів на митарства

Четвер, 27 грудня 2007, 19:37

Президент Віктор Ющенко сподівається, що через декілька тижнів буде знайдено ефективний режим діалогу між владою і опозицією.

Про це він сказав на підсумковій прес-конференції в четвер.

"Сподіваюся, що пройдуть декілька тижнів митарств і ми знайдемо той режим діалогу між більшістю й меншістю, владою і опозицією, який достойний самих високих національних інтересів", - зазначив Ющенко.

Він зазначив, що 2007 рік "забрав надзвичайно багато нервів якраз по причині політичних протистоянь".

За його словами, політична верхівка отримала урок, що "треба плекати політичну стабільність". Ющенко підкреслив, що "мати політично стабільну ситуацію - значить мати конструктив у стосунках влади і бізнесу".

"Другий урок – в Україні повинні бути святості. Вони починаються від Конституції і національних законів. Що порушувати Конституцію, фальсифікувати, породжувати корупційні політичні процеси, робити маніпулювання в залі, продавати чи купувати закони – це недобре", - сказав президент.

Разом з тим, відповідаючи на заключне питання від 17-річня хлопця про те, як стати президентом України, Ющенко висловив переконання, "це покоління має прекрасний шанс".

"Що для цього потрібно? Перш за все, мати велике серце і безмежну любов до своєї землі", - вважає президент.

Водночас він зазначив, що його покоління так не говорило, і не ставило б питання таким чином. "Покоління, що ставить такі питання – це наймудріше, найпрогресивніше українське покоління. Цьому поколінню найбільше дано", - підкреслив Ющенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування