ТИМОШЕНКО ГОТОВА ЩЕ РАЗ ПОСТУПИТИСЯ ЮЩЕНКУ?

Четвер, 27 грудня 2007, 21:32

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що готова працювати на посаді прем'єра після наступних президентських виборів.

"Я зараз думаю не про президентські вибори, не про наступні парламентські, а про те, як стати перед суспільством через 100 днів і прозвітувати перед суспільством", - сказала вона в ефірі каналу "1+1".

"Якщо демократична команда на чолі з президентом, з урядом здатна буде прислужитися суспільству, а не знову влаштувати конкуренцію, я готова працювати в тому статусі, в якому я є. ", - запевнила Тимошенко.

За словами Тимошенко, у статусі прем'єра можна зробити багато корисного для країни, а на виборах витратити запал і роки на протистояння і нічого не зробити.

Вона також нагадала, що в 2004 році єдина відмовилась від балотування на користь  Ющенка.

Тимошенко також зазначила, що причиною її відставки у 2005 році стало бездоганне об'єднання всієї олігархії проти її перших кроків і те, що в команді президента її сприймали як конкурента.

"Але сьогодні я думаю ми стали трошки дорослішими і зможемо знайти компроміс і не конкурувати перед президентськими виборами", - припустила прем'єр.

Вона також висловила сподівання, що олігархи не зможуть так злагоджено боротися з нею, бо вони пересварились, перебуваючи у владі.

Тимошенко також не бачить перешкод своїй діяльності в тому, що коаліція має 227 голосів.

Вона відзначила, що така ситуація в країнах сталої демократії "не виключення , а норма".

"Ми зможемо працювати навіть з такою перевагою, я хочу згадати Конрада Аденауера, який теж переміг із перевагою в один голос, а потім досить довго керував державою", - зауважила прем'єр.

Вона також відзначила, що голосування за бюджет дає певне поле для компромісу.

"За дрібницями ми в парламент ходити не будемо, а під ключові питання будемо об'єднувати зал", - запевнила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування