Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ НАРОЗДАВАВ ЗЕМЛІ НАВІТЬ БЕЗ ПРОЕКТІВ

П'ятниця, 28 грудня 2007, 10:37

Київська міська рада продала 4 земельних ділянки загальною площею 3 га за 45,3 млн. грн.

Так, Київрада на пленарному засіданні в четвер ухвалила рішення про продаж земельної ділянки площею 0,51 га на вулиці Льва Толстого, 57 у Голосіївському районі ТОВ "Єврожитлогруп" за 8,797 млн. грн. для будівництва адміністративно-житлового комплексу.

ТОВ "Алант Інвест" продана ділянка площею 1,71 га на вулиці Академіка Глушкова, 5 у Голосіївському районі за 18,9 млн. грн. для будівництва готельно-офісного комплексу з установами дозвілля і торгівлі.

Міжгосподарській асоціації "Аркор" – 0,04 га на вулиці Саксаганського, 111 у Шевченківському районі за 1,17 млн. грн. для будівництва офісно-житлового будинку.

Дочірньому підприємству "Київський центр "Досвід" - 0,75 га на вулиці Братиславській, 48-а в Деснянському районі за 16,44 млн. грн. для будівництва торгово-складських приміщень.

Київрада також ухвалила ще 3 рішення про продаж земельних ділянок, однак, проекти цих рішень у депутатів були відсутні.

Це ділянка на вул. Промисловій, 1 у Голосіївському районі, яка продана ВАТ "АТП-1" для експлуатації й обслуговування комплексу будівель і споруд, а також дві земельних ділянки на вулиці Прирічній (біля затоки Собаче Гирло) в Оболонському районі – ТОВ "Акватика ХХ1" і ТОВ "Вектор СК".

Крім того, одна з ділянок була внесена з голосу і проголосована без проекту.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування