Астрологи радять політикам у Новому році боротися з хабарами

П'ятниця, 28 грудня 2007, 11:08

У рік Пацюка багато хто буде хитрити і робити інтриги, тому астрологи радять ретельно ховати свої секрети від навколишніх.

Про це розповів президент Російської астрологічної школи Олександр Зараїв.

"Люди в рік Пацюка часто намагаються захистити власну незалежність, і для цього готові виявляти хитрість і спритність, доводячи ці якості практично до досконалості. На них неможливо вплинути, їх не можна змусити згорнути з наміченого шляху, тому що вони стоять на сторожі своїх інтересів", - сказав він.

Разом з тим, зазначив астролог, вони бувають дуже люб'язні і вміють домагатися свого як ласками, так і погрозами.

За його словами, девіз Пацюка: "Я борець, що самозатверджується, за владу і багатство, хоча я пам'ятаю, що є ланкою загального ланцюга, але, як правило, дію як закінчений індивідуаліст. Я замахуюся на висоти, недоступні поглядам і, не говорячи про свої плани, домагаюся мети впевнено і твердо".

У цьому зв'язку, відзначив він, підсвідомо багато людей цього року будуть прагнути до влади, захочуть бути лідерами, але, як правило, "більшість постарається залишатися "сірими кардиналами", що воліють керувати таємно, оскільки безпека для них важливіша за владу".

"У рік Пацюка необхідно ретельно зберігати свої секрети, оскільки багато людей будуть намагатися вивчати чужі слабості, щоб маніпулювати іншими. Однак люди, що зуміли забезпечити собі міцний надійний тил, будуть почувати себе більш упевнено", - відзначив він.

Кар'єра більшості людей у рік Пацюка може складатися досить успішно, а якщо будуть якісь ускладнення, то вони можуть бути переборені, вважає астролог. "Головне, не дозволяти собі брехати, критикувати, порівнювати, чіплятися через дрібниці", - відзначив він.

Комусь доведеться боротися з тягою до накопичення, що, за словами астролога, часто виявляється в рік Пацюка, не купувати речі, у яких вони не мають потреби. Для когось 2008 рік буде пов'язаний з активним спілкуванням, багато хто буде готовий виявити себе по-новому, виступаючи в ролі добродійників, громадських лідерів, політичних реформаторів.

"Але при цьому таємні переговори, закулісні інтриги, зіткнення різних думок можуть впливати на життя і плани членів суспільства", - додав Зараїв.

Рік Жовтого Пацюка буде зв'язаний з подальшим зміцненням державної влади, установленням взаємовигідних ділових, культурних зв'язків між країнами, народами, сказав він.

У цей час дуже успішно розвиваються будівництво й економіка, змінюються відносини в сфері фінансів, зміцнюються зв'язки в політиці й в адміністративному апараті.

"Реорганізації в чиновницькому і бюрократичному апараті в 2008 році допоможуть більш ефективно вирішувати питання, що стосуються боротьби з хабарництвом і казнокрадством", - відзначив Зараїв. Стихія Земля, згідно з прогнозом астролога, сприяє прояву турботи про малозабезпечені верстви населення і більш раціональному розподілу коштів на добродійність, культуру, навчання і науку.

За словами Зараєва, цього року може відбутися велика кількість змін, і люди в рік Пацюка будуть спокійно ставитися до будь-яких нововведень. Зокрема, "у рік Пацюка частіше відбуваються зміни в політиці, ідуть старі лідери, приходять нові".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування