Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністри Тимошенко змушені відмовлятися від Карпат і змінювати традиції

П'ятниця, 28 грудня 2007, 12:26

Міністр охорони здоров'я Василь Князевич не вважає Новий рік сімейним святом.

Про це він сказав "Українським новинам".

"У нас сімейні свята - це більше різдвяні свята. Новий рік - це більше модерне свято. У мене діти вже різного віку, старших ми відпускаємо на якісь вечірки, а самі іноді із друзями збираємося", - сказав Князевич.

Усією сім'єю в новорічну ніч міністр слухає тільки опівнічний бій курантів, а потім кожний святкує за своєю програмою. "Можемо зібратися о 00:00 зустріти пару хвилин всією сім'єю, а далі можемо розбігатися", - повідомив він.

"А от уже на Різдвяні свята в нас традиція - діти повинні завжди їхати до батьків і завжди вечеряти разом, от там уже є ритуал, кутя й все, тому що потрібне", - сказав Князевич.

Він також розповів, що до його призначення міністром він планував поїхати на Новий рік у Карпати, але у зв'язку з насиченим графіком роботи Кабінету Міністрів поїздка може зірватися.

Найкращим подарунком на Новий рік для міністра охорони здоров'я стане міцне здоров'я всіх членів його сім'ї, сам же Князевич приготував їм скромні подарунки.

У свою чергу, міністр праці й соціальної політики Людмила Денисова буде їсти на Новий рік пироги та гуску, яку запече її старша дочка.

"У мене є старша дочка, 22 роки якій, вона запече гуску, я приїду до готового столу. А ще я люблю пироги, які я печу сама", - сказала вона.

Денисова має намір зустрічати Новий рік в Сімферополі зі своїми дітьми.

Вона зазначила, що її родині доведеться міняти традиції святкування Нового року, тому що у зв'язку з її призначенням міністром вона і її діти житимуть в різних містах.

Денисова розповіла, що не звикла одержувати на Новий рік глобальних подарунків.

"Новорічні подарунки - це звичайно сюрпризи, ніяких глобальних речей, тому що Новий рік - це все одно свято дитинства, і я теж хотіла б, щоб мені щось поклали під ялинку", - сказала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування