Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко видав "квиток на війну" у Криму і запропонував "відійти убік"

П'ятниця, 28 грудня 2007, 12:53

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко у п'ятницю представив особовому складу Головного управління МВС у Криму нового керівника – генерал-майора міліції Миколу Іллічева.

На цій посаді 51-річний Іллічев змінив Анатолія Могильова, який цього тижня був звільнений з органів внутрішніх справ.

Як повідомляє "Обком", у послужному списку Іллічева – керівництво Ялтинським міським управлінням внутрішніх справ, УМВС у Севастополі й УМВС у Запорізькій області.

Крім того, Луценко поновив роботу спецзагону міліції, який повинен розкрити резонансні кримінальні злочини 1990-х років, вчинені у Криму. Його очолив начальник Департаменту карного розшуку МВС Василь Паскал.

Міністр доручив новому керівництву кримської міліції установити, хто замовляв і хто організовував "бандитський бєспрєдєл" у Криму в 1990-х роках, "і хто сьогодні відчуває свою безкарність через імпотентність попереднього керівництва кримської міліції".

"Іллічев одержав квиток на війну. Хто не хоче воювати – може відійти убік, - сказав Луценко, звертаючись до особового складу кримської міліції.

"Першого січня ви виходите на війну з криміналітетом, а 3 квітня ми підведемо підсумки", - заявив міністр.

Серед інших основних задач, поставлених перед кримською міліцією, Луценко назвав наведення порядку з землею, боротьбу з наркотиками, незаконною міграцією і контрабандою.

Крім того, міністр повідомив, що буде цілковито змінений склад Ялтинського міськуправління міліції та відділу з боротьби із незаконним обігом наркотиків кримського головкому МВС.

Буде змінений також начальник кримського управління ДАІ.

"Я не зупинюся в змінах доти, доки в Криму не восторжествує закон", - підкреслив Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування