Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка й Тимошенко готуються відправити до Москви

Субота, 29 грудня 2007, 12:01

Зустріч президентів України і Росії - Віктора Ющенка й Володимира Путіна - планується на січень-лютий 2008 року, заявив глава МЗС України Володимир Огризко.

"Ми виходимо з того, що така зустріч повинна пройти на початку наступного року" - сказав він журналістам у суботу в Києві перед початком засідання Кабінету міністрів, передає "Інтерфакс-Україна".

Огризко підкреслив, що зустріч може відбутися протягом перших двох місяців нового року. За його словами, робочі групи вже приступили до підготовки візиту президента України в Росію.

"Президент України визначив, що нам потрібні з Росією конструктивні, добросусідські, партнерські взаємовигідні відносини. Ми поважаємо вибір російської сторони, а російська сторона повинна поважати наш вибір", - сказав глава МЗС України.

Разом з тим, у коментарі УНІАН Огризко повідомив, що МЗС здійснює роботу з організації візиту прем`єр-міністра Юлії Тимошенко до Москви.

"Ми зараз опрацьовуємо всі можливі контакти на вищому рівні, і поки що цей процес не остаточний", - сказав він, коментуючи вірогідність візиту Тимошенко до Москви у середині січня 2008 року.

Міністр уточнив, що зараз міністерство розробляє графік закордонних візитів вищих посадовців країни.

"Зокрема й прем`єр-міністра до Росії, але коли він відбудеться, це питання поки що відкрите", - зазначив Огризко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...