Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко задовольнить прохання Януковича лише на третину

Субота, 29 грудня 2007, 12:48

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що залишить на своїх посадах 9 із 27 керівників обласної міліції.

Про це він повідомив журналістам перед початком засідання Кабміну в суботу.

"В день міліції мені зателефонував колишній прем’єр-міністр Віктор Янукович і поздоровив з професійним святом. Він просив, аби я не проводив кадрових змін на місцях. Я йому відповів, що нікого не зніму, але відновлю тих, кого незаконно зняли попередники", - розповів Луценко.

Реклама:

"Зараз дехто з тих, хто працює на місцях, є сильними професіоналами і нормальними чесними людьми. Це керівники дев'яти областей. Інші 18 – це люди, які працювали зі мною і яким я довіряю", - зазначив міністр.

Він підкреслив, що він не приводить з собою до міліції активістів "Народної самооборони", тощо, і всі його призначення – це "генерали, які віддали багато років роботі в міліції".

Крім того, Луценко заявив, що масові перестановки відбудуться в міліцейських відділках Криму. "В Криму будуть масові перестановки. І хто б мене в чому не звинувачував, у політичній заангажованості, в репресіях, я не зупинюся до максимуму, поки не наведу в Криму порядок", - сказав міністр.

ВІДЕО ДНЯ

"В Криму ситуація жахлива. Крим знаходиться під тотальним управлінням криміналу. Фактично вони керують на місцях і в центральній владі", - сказав Луценко.

За словами Луценка, народний депутат і радник міністра генерал Москаль у п’ятницю оприлюднив аудіо запис, який свідчить, що "кримські авторитети розставляють начальників відділів міліції з числа тих, хто допомагав їм уникнути покарання".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування